2011. július 31., vasárnap

Méhes Vera, B.: Majdnem száz év - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Majdnem száz évA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
A huszadik században a hagyományos pedagógia mellett elkezdtek megjelenni a nevelés új, hatékonyabb, sokszor emberközelibb és gyermekszeretőbb útjait kereső alternatív módszerek. Ezek közül az egyik legismertebb, ma már széles körben elterjedt irányzat a Maria Montessori által kidolgozott, elsősorban óvodás korú gyerekeknél alkalmazható, önálló tanulásra, szabad, kreatív fejlődésre inspiráló Montessori-pedagógia, amelynek egyik legismertebb hazai képviselője a nemrégiben kilencvenedik születésnapját ünneplő Méhes Vera. A kötetben az ő részletes portréja rajzolódik ki, s ennek kapcsán a magyarországi Montessori-pedagógia több évtizedes munkájának krónikájába is betekintést nyerhetünk. A kötet gerincét annak a beszélgetésnek az anyaga képezi, amelyet Boreczky Ágnes egy bő éven keresztül, több tételben folytatott a hazai neveléstudomány nagyasszonyával. A pedagógiai módszer iránt érdeklődők mellett a tartalmas, tanulságos életrajzokat kedvelő olvasók figyelmébe is ajánlható a fekete-fehér fotókkal kísért könyv. ISBN: 978-963-693-208-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 23:14
. Méhes Vera, B.: Majdnem száz év - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése